RÖPLABDA

2018.03.01. 10:01

Sorsdöntő tévés meccs előtt áll a Jászberény

A Jászberény–Kaposvár összecsapást csütörtök délután öt órától az M4 Sport élőben fogja közvetíteni

Pabar Gyula

Amint azt Deme Gábor, a Jászberény Volleyball Team vezetőedzője korábban már többször is elmondta, szeretnék elcsípni a negyedik helyet a női extraligában, mert az azt jelentené, hogy hazai közönségük előtt kezdhetnék a két győzelemig tartó negyeddöntős párharcot.

Ez reális célkitűzésnek is tűnt a sorozat kezdete előtt, csakhogy két fordulóval az alapszakasz vége előtt már közel sem ennyire reményt keltő a helyzet.

A nyitányon elért Vasas elleni bravúrja óta folyamatos vereségek övezték a berényi csapat útját, szám szerint hét. Lékó Lilláék emiatt most sereghajtóként várják a Kaposvár elleni derbit, amit muszáj lenne legfeljebb négy játszmában megnyerniük, különben végleg elszáll minden esélyük a pályaelőnyt jelentő negyedik hely megszerzését illetően.

– Számunkra minden mérkőzés egyformán fontos, így most is a győzelemre fogunk törekedni – ígéri a berényiek liberója, aki szerint a teljesítményüket nem fogja befolyásolni, hogy ezúttal a tévékamerák előtt kell bizonyítaniuk.

Ugyanakkor még a győzelem sem jelentene garanciát a Zagyva-partiaknak. Egyrészt, az utolsó fordulóban a jelenlegi harmadik Nyíregyházával találkoznak, amely legyőzése hatalmas bravúrnak számítana tőlük, másrészt közvetlen riválisára ezenfelül még két meccs vár, ebből az egyiket a Vasas ellen játssza majd.

A sorsdöntő Jászberény–Kaposvár összecsapást csütörtök délután öt órától az M4 Sport élőben fogja közvetíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában