LABDARÚGÁS

2018.11.09. 11:11

Iskolajátékkal múlta felül a sereghajtót a Fanatic

A női másodosztályú bajnokság Keleti csoportjának 7. fordulójából elhalasztott Kőbányáért FNLA–Szolnok Fanatic mérkőzést szerdán este pótolták a felek.

Munkatársainktól

Kőbányáért FNLA – Szolnok Fanatic 0–9 (0–3)

Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont. Vezette: Fóris Renáta (Kénoszt Éva, Németh Petra)

Kőbányáért: Veres – Stróbl (Csordás, 80.), Major, MESTERHÁZI, Botka – Püski, Barát, NAGYPÁL, Csáki (Gáspár – a szünetben), Derzsényi – Surányi. Edző: Véber Miklós

Szolnok: Földvári (FARKAS V., 65.) – Pázmándi, Nagy Z., TURCSOKI – Serfőző, GÁL M., NAGY D., BALOG R., Pintér P. – NOVÁK – Vágó. Vezetőedző: Csörghe Tamás. Edző: Galsi Zoltán

A minden csapatrészében jobb Szolnok iskolajátékot bemutatva, valósággal ­kiütötte a mérkőzés előtt még pontszerzésben reménykedő hazaiakat.

Gólszerzők: Serfőző (18.), Novák 3 (27., 58., 75.), Balog R. 2 (45., 56.), Pintér P. 2 (47., 59.), Vágó (62.)

Csörghe Tamás: – Hihetetlen munka van a csapatban, és a jó kondíció ma önfeledt játékkal is párosult. Sajnálom a hazaiakat, de azt kell hogy mondjam, ma osztálykülönbség volt a két csapat között.

A 8. fordulóban – vasárnap délelőtt tizenegy órától, a Vegyiművek pályán – a Szolnok Fanatic a még gólt sem szerző Vác-Deákvár csapatát fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában