mini interjú

2018.12.28. 10:24

3 kérdés – 3 válasz: Simon Attilát kérdeztük

Simon Attilával, a Szolnoki MÁV FC csatárával beszélgettünk.

Pabar Gyula

Forrás: MLSZ adatbank/mlsz.hu

– A Digi Sport Reggeli Start című műsorában a csapat házi gólkirályát kérdezték a sikeres fél szezonról. Tizenhat meccs alatt lőtt tizenöt gólt, minek köszönhető, hogy ennyire eredményes tudott lenni az ősszel?

– Más a közeg, mint tavaly Dorogon volt. A vezetők, a szakmai stáb feltétel nélküli bizalmat szavazott nekem, a csapat kezdettől fogva jól muzsikált, ami mind-mind kellett ahhoz, hogy ki tudjam hozni magamból a maximumot. Nem mondanám, hogy könnyebb lenne a dolgom azáltal, hogy egy osztállyal lejjebb szerepelek, mert az ellenfelek hatványozottan odafigyelnek rám.

– Milyen célt tűztek ki önök elé a bajnokság kezdetekor?

– Az induláskor nem kifejezetten éreztem azt, hogy mindenáron a feljutás lenne a célunk. Evés közben jött meg az étvágy, elkezdtünk tartósan jól szerepelni, így egyre többször fordult meg a fejekben, hátha odaérünk a feljutó hely közelébe fél távkor. Ez olyannyira jól sikerült, hogy megszereztük az első helyet.

Fotó: MLSZ adatbank/mlsz.hu

Alkalmasnak érzi a csapatot a magasabb osztályra?

– Minden feltétel adott hozzá, hogy a Szolnoknak ismét NB II.-es csapata legyen. A társak hozzám hasonlóan éhesek a sikerre, megvan a kellő motivációjuk, ami szükséges a feljebb lépéshez. Aztán meglátjuk, mit hoz az élet, az ember próbál hosszú távra tervezni, de olyankor mindig keresztülhúzza valami a számításait. Ezért most inkább csak a jelenre koncentrálok, és arra, hogy tavasszal megőrizzük a vezető helyünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában