galériával

2019.02.19. 17:26

Visszakapta hagyományos színeit a Tiszafüred

Kedden bemutatták a Tiszafüredi Városi Sportegyesület (TVSE) felnőtt labdarúgócsapatának új mezét. A szurkolók és játékosok örömére, újra megjelenik a mezen a klub hagyományos kék-sárga színvilága.

Ujvári László

Fotó: Ujvári László

A TVSE Szőlősi úti sportszékházában, Ujvári Imre az egyesület elnöke, Dorcsák Zoltán vezetőedző és Szövetes Krisztián a klub játékosa mutatta be az új dresszt. Az egyesület vezetősége már régóta tervezte az újítást, szurkolók is többször jelezték erre vonatkozó igényüket.

- Tavasszal, az első meccsen már megújult külsővel futnak ki a játékosok a pályára. Az elmúlt évben jelentős fejlődésen ment át a sportegyesület infrastruktúrája. Sikerült felújítani a sportszékházat, valamint a Lipcsey Elemér Sporttelepet is – emlékezett vissza Ujvári Imre. Hozzátette: a lelátó mellett szerették volna ha a mezeken is visszaköszönne a csapat színvilága.

A tiszafüredi csapat listavezetőként várja a tavaszi folytatást, most a bajnoki esélyesként léphetnek pályára. Február 23-án, hazai pályán a Tószeg csapatát fogadja a Tiszafüred.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában