kosárlabda

2019.06.04. 09:33

Újabb fontos meccs vár az Olajra

A bajnoki elődöntő második mérkőzésén a Szolnoki Olaj a szombathelyi Falco KC csapatát kedd este hatkor fogadja a Tiszaligeti Sportcsarnokban, ahol ott lesznek az M4 Sport Tv kamerái is. Emlékeztetőül a felek első meccsét a vasi alakulat 78–65-re nyerte, a sérült kulcsembereit nélkülöző Olajjal szemben.

Varga Csaba

Egyébiránt a mai lesz a két csapat idei kilencedik egymás elleni mérkőzése. Természetesen ebben benne van a Magyar Kupa döntője, valamint a két FIBA Európa-kupa-mérkőzés is. Az utóbbi három meccset és az egy alapszakaszbelit a szolnoki csapat nyerte.

A Falco egyszer az alapszakaszban, kétszer a középszakaszban, legutóbb pedig az elődöntő első összecsapásán győzött. Egy biztos, a Falco most a legjobb formában lévő honi együttes, amely sorra nyeri a meccseit. Minderre bizonyságul utoljára április 21-én kaptak ki Körmenden. Azóta viszont sorozatban nyolc győzelmet arattak.

A rendre tartalékosan felálló szolnoki együttestől már az is bravúrnak számított, hogy három találkozón letudta a Paks elleni negyeddöntős párharcot. Az elődöntőben viszont nagyon már nem hibázhatnak a piros-feketék, erről is beszélt az első meccs után Dragan Alekszics vezetőedző: – Kedden számunkra nagyon fontos mérkőzés következik, szerintem az a találkozó fogja eldönteni a párharcot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában