KOSÁRLABDA

2019.08.23. 17:54

Fontos a névváltoztatáson átesett Olajbányász szereplése

Már csak öt hét és útjára indul a kosárlabda bajnokság a férfi NB I.-ben. Ebből az apróból tartott sajtótájékoztatót a nyáron jelentős átalakuláson átesett Szolnoki Olajbányász csapata.

Varga Csaba

Balról: Dragan Alekszics, az Olajbányász vezetőedzője, Csősz Tamás, a klub új ügyvezető elnöke, Szalay Ferenc polgármester és Kovács Péter csapattag a sajtótájékoztatón.

Fotó: Kiss János

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere azt mondta, hogy dr. Nyerges Zsolttól adományként három sportklubot és létesítményeket kapott a város, amelyeket a jelentős kormányzati támogatásnak köszönhetően működtetnek majd a jövőben. Közülük is az egyik legeredményesebb a nyolcszoros bajnok és kupagyőztes, most újra Olajbányász néven szereplő együttes.

– Az elmúlt évadban Magyar Kupát nyert a csapat, a bajnokságban pedig a negyedik helyen – végzett mondta városvezető, aki egyben az MKOSZ elnöke is.

– Városmarketing szempontjából is fontos a sport, és ezen belül az Olaj szereplése. Azt szeretnénk, ha továbbra is a honi kosárlabda meghatározó csapataként emlegetnének bennünket, amely jövőre ismét kilépne a nemzetközi porondra. Minél több jó hozzáállású szolnoki fiatallal a soraiban.

A klub új ügyvezető elnöke, Csősz Tamás, aki egykoron szerepelt az Olaj utánpótlás-csapataiban, majd NB I.-es játékvezetőként ténykedett. A klubvezető kiemelte, hogy fontos lesz számukra a szurkolókkal való kommunikáció.

– Szeptember közepére várhatóan elkészül a klub új weboldala, és jelentős digitális fejlesztéseket tervezünk a Tiszaligeti Sportcsarnokban is – jelezte.

– Gondolom, hogy a szurkolók kíváncsiak, hogyan változnak a bérletek és napi belépők árai. A felnőttbérlet 28 ezer, a diák és nyugdíjas 20 ezer, míg a szurkolói – B-közép – bérlet ára 23 ezer forintba fog kerülni. A napi jegyeket pedig 1800, illetve 1200 forintért lehet lehet majd megváltani, míg tíz éven aluliak ingyen látogathatják meccseinket.

Balról: Dragan Alekszics, az Olajbányász vezetőedzője, Csősz Tamás, a klub új ügyvezető elnöke, Szalay Ferenc polgármester és Kovács Péter csapattag a sajtótájékoztatón.
Fotó: Kiss János

Dragan Alekszics, az Olajbányász vezetőedzője, és az új csapatkapitány, Kovács Péter egyaránt azt hangsúlyozták, hogy jelentős átalakuláson esett át az együttesük. Úgy tűnik, hogy jó szellemű a társaság, amely hozzá állásával és játékával maga mellé akarja állítani a klub legendás szurkolótáborát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában