Asztalitenisz

2019.10.02. 10:00

Csór Laura duplázott Debrecenben

Észak-alföldi regionális utánpótlásversenyt rendeztek a napokban Debrecenben, ahol megyebeli asztaliteniszezők is bizonyították tudásukat.

Szöllősi Péter

A szolnoki Jászkun Volán Sport Club tizenkét éves versenyzője, Csór Laura az U13-as korosztályban a papírformának megfelelően, magabiztosan utasította maga mögé ellenfeleit. A serdülők között két bravúrt is bemutatott, hiszen a ranglistán egyaránt előtte álló Hanustyák Fannit (NAC Nyíregyháza) és Macos Valentinát (Nyírbátori ASE) is jó játékkal verte meg, és szerezte meg ezzel második aranyérmét a viadalon.

Barna Ádám a serdülőknél nem talált legyőzőre, minden ellenfelét, így az elődöntőben Baracsi Eleket (Nyírbátori ASE) és a döntőben Magyar Gergőt (Debreceni ABE) is könnyedén győzte le, s felállhatott a dobogó tetejére. A szintén volános Móricz Zsombor élete első pontszerző ranglistaversenyén rögtön harmadik helyen végzett, miután a harmadik és negyedik kiemeltet is felülmúlta. A serdülők között a legjobb nyolcig jutott, akárcsak Zsigmond Ramón.

A Kováts DSE Karcag versenyzője, ifj. Dobó István az újoncoknál diadalmaskodott a döntőben Magyar Gergőt legyőzve, míg a serdülőknél harmadik lett, miután debreceni riválisával másodjára már nem bírt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában