Asztalitenisz

2019.11.14. 10:37

Megyebeli asztaliteniszezőink Linzben szerepelnek

Az utolsó állomásához érkezett az idei World Tour-sorozat, ahol – az ausztriai Linzben – ismét asztalhoz állt a szolnoki Szudi Ádám és a zagyvarékasi Ecseki Nándor.

Varga Balázs

Egyesben mindketten az első fordulóban búcsúztak, Szudi 4:1-re (10, 7, –9, 11, 5) kapott ki a francia Alexandre Cassintól, míg Ecsekit – hiába jött vissza a magyar fiú 0:3-ról – a spanyol Carlos Franco múlta felül 4:3-ra (14, 8, 6, –5, –6, –9, 10).

Vegyes párosban több sikerélményről lehet beszámolni honi szempontból, bár Ecseki Madarász Dóra oldalán nem bírt Ovidiu Ionescu és Szőcs Bernadette duójával – a romániai asztaliteniszezők 3:2-re (–3, 6, 7, –8, 9) nyertek. Szudi és Pergel Szandra viszont 3:0-ra legyőzte a spanyol Carlos Franco, Ana García kettőst. Azonban a második forduló a végállomást jelentette a magyar páros számára, miután a fehérorosz Aljakszandr Hanyin és Daria Trigolosz 3:0-ra (13, 9, 4) nyert ellenük.

A férfi párosoknál csütörtökön kezdi meg szereplését Szudi és Ecseki, akik együtt kiköszörülhetik az egyesbeli csorbát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában