Röplabda

2019.11.11. 10:24

Végre élvezte a mérkőzést, de kikapott a Szolnok

A férfi NB I. soros fordulójában az elmúlt évadban döntős Pénzügyőr SE csapatától három szettben szenvedett vereséget az olykor jól játszó szolnoki legénység.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Különösen a harmadik játszmában volt esélye a győzelemre a hazai gárdának.

Szolnoki RK– Pénzügyőr 0:3 (–16, –19, –24)

Tiszaligeti Sportcsarnok, 100 n. V.: Villás, Csizmarik

Szolnok: Gazsi 1, Csendes 8, Boa 7, Banai 7, Guzmics 1, Gönczi 6, Bíró B. 2. Csere: Farkas R. (liberó). Edző: Gulyás Ferenc

Pénzügyőr SE: Magyar B. 3, Szabó M. 1, Kovács Z. 11, Kiss D. 7, Flachner 2, Reffatti Da Costa 8. Csere: Tordai (liberó), Szabó V. 6, Rozgonyi 1, Rása A. 6. Edző: Weczera Csaba

Gulyás Ferenc: – Nagyon szimpatikus volt a csapatom hozzáállása a mérkőzéshez, és a végén mindössze két pont választott el minket attól, hogy szettet nyerjünk a rendkívül erős Pénzügyőrrel szemben. Végre eljutottunk odáig, hogy játszunk, és élvezzük a meccseket, aki ott volt és látta, az tudja, hogy miről beszélek.

Weczera Csaba: – Liberóproblémáink voltak a meccsen, így a nyitásfogadásunk nem volt túl stabil, ezért volt szoros a harmadik szett. Mostantól kezdődnek majd a keményebb meccsek, de folytatjuk a megkezdett munkát, és jó úton járunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában