Röplabda

2020.01.11. 12:40

Kezdődik a Szolnoki RK számára a második szakasz

A Szolnoki RK férfiröplabda-csapatának véget ért az alapszakasz első fele, és mivel a B csoport ötödik helyén végeztek, így nem az Extraligában, hanem az NB I.-ben folytatják a küzdelmeket.

Varga Balázs

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Itt öt csapat lesz a szolnokiak ellenfele, a Dunaferr, a MÁV Előre, a PTE-PEAC, a Sümeg és a Szeged. Vasárnap (18 óra) utóbbi gárda otthonában rajtol el férfiegyüttesünk.

A csapat vezetőedzője, Gulyás Ferenc a klub honlapján latolgatta az esélyeket: – Nekem az a meglátásom, hogy ha a játékosállományokat nézzük, akkor összesítésben a hetedik–nyolcadik hely az, amit nekünk el kéne érni. Itt kérdés, hogy a Dunaújvárossal fel tudjuk-e venni a versenyt, ha igen, akkor a hetedik hely is reális lehet. A Székesfehérvár viszont erősödött, hozott egy ukrán átlót, de bízom abban, hogy mind idegenben, mind pedig hazai pályán be fogjuk tudni húzni újra ezt a párharcot. A Sümegről, a Szegedről, a Pécsről túl sokat nem tudok. Mérkőzéseket látok csak, viszont, ha a játékosállományt nézzük, mi erősebbek vagyunk, vagyis nekünk kell nyernünk a meccseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában