Vízilabda

2020.06.12. 20:48

Újabb vízilabdás világsztár érkezik Szolnokra

Filip Filipovics Szolnokon folytatja pályafutását – ezt maga a játékos jelentette be a saját honlapján.

Varga Csaba/nso.hu

Forrás: Nemzeti Sport

Korábban honlapunk, az nso.hu is beszámolt arról, hogy közel a megállapodás a szerb válogatott balkezes világklasszisa és a szolnokiak között, péntekre pedig minden kérdésben megegyeztek a felek. Zsivko Gocics, a Szolnok vezetőedzője és egyben Filipovics korábbi csapattársa az elmúlt hetekben Belgrádban tárgyalt a játékossal, aki a szerb válogatott edzőtáborában vett részt a szerb fővárosban. Filipovics egyéves szerződést írt alá a Szolnokkal, amelyben csapattársa lesz Dusko Pijetlovics és Radomir Drasovics is – őket szintén jól ismeri a válogatottból.

A Pro Reccóban összesen kilenc évet játszó Filipovics érkezésével teljessé vált a Dózsa kerete. A 33 éves pólós olimpiai bajnoki címet, két világbajnoki és hat Európa-bajnoki aranyérmet nyert a szerb válogatott tagjaként. Filipovics vasárnap érkezik Magyarországra, és hétfőn már új csapatával kezdi meg a felkészülést a következő idényre. A Dózsa kerete eddig sem tűnt gyengének – most már egyértelműen a címvédő FTC-Telekom első számú kihívójának tetszik a szolnoki együttes.

Fotó: Nemzeti Sport

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában