LABDARÚGÁS

2021.06.11. 20:25

Bárdos Bence is távozhat a Szolnoki MÁV-tól

Úgy tűnik, újabb játékos távozhat a Szolnoki MÁV-tól, Bárdos Bence ugyanis a Diósgyőrnél kezdte meg a nyári felkészülést.

Varga Balázs

Bárdos Bence (középen) már a diósgyőri csapattal edz

Fotó: Ádám János/Észak-Magyarország

A bal oldali szélső, olykor védő eddig is kölcsönben szerepelt Szolnokon, a DVTK még 2019 nyarán adta át ideiglenesen a játékjogát a kék-fehéreknek. Egy évvel ezelőtt még nem rendelték vissza, most azonban már Miskolcon van, ami annak fényében semmiképp sem meglepő, hogy a másodosztályba kiesett Diósgyőrnek szüksége van magyar játékosokra, miután több mint egy tucat légióstól elköszöntek.

Az azonban még nem biztos, hogy a 23 éves futballista marad is a piros-fehéreknél. Elképzelhető, hogy a DVTK igazol még játékost a posztjára.

– A védelemben a bal oldali védő posztján jelenleg Bárdos Bence és Orosz Marcell tud játszani, de ide is van jelöltünk, akit egyelőre nem sikerült megszerezni – mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója a klub honlapjának.

Bárdos Bence (középen) már a diósgyőri csapattal edz
Fotó: Ádám János/Észak-Magyarország

Ha végleg visszatér anyaklubjához, akkor Molnár-Farkas Tamás, Horgosi Donát és Csirmaz István után Bárdos lenne a MÁV negyedik távozója a nyáron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában