Kosárlabda

2021.06.17. 13:42

Bojan Szubotics két évadra írt alá Szolnokon

Bojan Szubotics az elkövetkező két évadban a Szolnoki Olajbányász játékosa marad – írta meg a jó hírt a klub hivatalos honlapja.

Varga Csaba

Szolnok 20210521 Kosárlabda 2021 NBI NB1 férfiak bajnoki döntõ 3mérkõzés harmadik mérkõzés Szolnoki Olajbányász Szolnok Falco Szombathely Fotó Földi Imre Nemzeti Sport Bojan Szubotics Evan Bruinsma

Fotó: Földi Imre/Nemzeti Sport

– Bojan a mögöttünk hagyott szezonban csapunk meghatározó játékosa volt. Kiemelkedő teljesítménye, lelkesedése, szenvedélye, munkamorálja és emberi tulajdonságai révén igazi vezérré, példaképpé vált Szolnokon – mondta Csősz Tamás, a szolnoki klub ügyvezető igazgatója.

Az ügyvezető hozzátette: – Külön öröm, hogy két évre sikerült megállapodnunk Bojannal. Nem lehet más a célunk, mint hogy az Olajbányász továbbra is a magyar bajnokság meghatározó klubja legyen. Erős csapatot szeretnénk építeni, azt gondolom, hogy Bojan szerződtetésével nagyon fontos lépést tettük céljaink elérése felé.

Már várja a közös munkát a montenegrói erőcsatár is, aki a klub honlapjának is jelezte: örömmel maradt a Tiszaligetben.

– Boldog vagyok, hogy visszajöhetek Szolnokra és rendkívül büszke, hogy még két évig az Olaj-család tagja lehetek. Köszönöm a vezetőségnek a bizalmat, a szurkolóknak a véget nem érő támogatást, mindent meg fogok tenni azért, hogy a csapatunk az elkövetkező időszakban még az ideinél is nagyobb sikereket érjen el.

Szubotics (labdával)
Fotó: Földi Imre/Nemzeti Sport

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában