kiss attila

2021.09.30. 12:10

Több százan emlékeztek az elhunyt edzőre a tiszaföldvári sportpályán

Hétfőn néma gyertyagyújtással emlékeztek a néhány napja tragikus hirtelenséggel elhunyt Kiss Attilára.

Szoljon.hu

Forrás: TV2 Tények

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a szombati, Tiszaföldvár II.–Lurkó Focimánia megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzést követően nem sokkal tragikus hirtelenséggel elhunyt a földvári csapat játékos-edzője, Kiss Attila. A 46 éves sportember szívinfarktust kapott.

Mint kiderült, néhány hete már fájlalta a mellkasát, nem érezte jól magát, ezért nem focizott csapatával, csak az edzéseket vezette. Azt viszont senki sem gondolta, hogy ilyen komoly a baj – számolt be a TV2 Tények csütörtöki riportjában. Burján Zoltán szakosztályvezető elmondta, a szombati meccs után még átbeszélték Attilával a mérkőzést, az eredményt, rá fél órával pedig már hallották a szörnyű hírt, amely mindenkit nagyon megrendített.

Hétfőn mécsesekkel telt meg a tiszaföldvári sportpálya, több százan emlékeztek néma gyertyagyújtással Kiss Attilára. Barátok, szurkolók gyűltek össze a pályán, rózsákat, egy fényképet és Attila egykori mezét is kitették, így tisztelegtek az elhunyt előtt.

Fotó: TV2 Tények

Mint a Tények riportjából kiderült, Kiss Attila felesége négy éves kisfiukkal maradt egyedül, a család most nagyon nehéz helyzetbe került, minden segítségre szükségük lesz.

A Tények riportját itt nézheti meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában