Kézilabda

2021.11.08. 21:55

A Székács nyerte a megyei rangadót

A Túrkevei VSE otthonába utazott a Székács KE gárdája, a férfi kézilabda NB II. Délkeleti csoportjának, előrehozott 11. fordulóján.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A kezdő sípszót követően a vendégek magukhoz ragadták az előnyt, ezáltal a házigazdáknak már a tizedik percre el kellet használniuk az első időkérésüket, de nem eredménytelenül. A játék megszakítást követően ugyanis négy gólt könyvelhettek el, válasz nélkül. 12-15-ös állásnál mehettek a csapatok pihenőre.

A szünet után a derekasan helytálló hazaiak ellen a Szloska legénység nem tudott jobban ellépni. A 42. percben egy hármas emberhátrányba kerültek, ami alatt Varga István három ziccert is hatástalanított, így kapott gól nélkül úszta meg a nehéz perceket, ezzel a Törökszentmiklósi Székács KE zsinórban a hetedik mérkőzését is behúzta az idei szezonban.

Túrkevei VSE–Törökszentmiklósi Székács KE 28–34 (12–15)

Túrkeve, 30 néző előtt. V.: Czoldán, Fazekas.

Túrkeve: Kiss A. – Gönczi 4, Debreceni 2, Nagy I. 10 (6), Keresztes M. 4, Dékány 2, Simon M. 2. Csere: Balázs G. (kapus), Keresztes I. 4, Kelemen G., Garaguly. Edző: Timár Lilla.

Székács KE: Varga I. – Berkes 4 (1), Csanádi 5, Nyikos, Szöllősi 1, Holló 5 (1), Dócs 10 (2) Csere: Rizinger (kapus), Kapás, Szollár 4(3), Pásztor, Sütő 5. Edző: Szloska Krisztián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában