labdarúgás NB III. / galériával

2021.11.21. 19:59

Döntetlent játszott a JFC, megszerezte első győzelmét a Miklós

Az NB III. őszi felvonásának utolsó előtti fordulójában a TFC idegenben tudott nyerni, a TVSE kikapott, míg a JFC hazai pályán döntetlent játszott.

Sebestyén János

Fotó: Pesti József

Miklósi örömmámor

A TFC korán megszerezte a vezetést, hiszen két perccel a kezdősípszót követően Héder Róbert remek baloldali beadására Bencze Zoltán remekül érkezett, és az ötösön belülről a kapu bal oldalába bólintott (0–1). A gól nem fogta meg a hazaiakat, kiegyenlített játék folyt a szünetig. Fordulás után a Hidasnémeti nyomás alatt tartotta a miklósiakat, de Berta kapus fontos védéseivel végül megőrizte kapuját a góltól. Sikerével a TFC elmozdult az utolsó helyről a tabellán.

Meglepő berényi iksz

A JFC meddő mezőfölényben játszott az egész mérkőzésen, azonban képtelen volt feltörni a nagy lelkesedéssel küzdő, jól záró tarjáni védelmet. A hazaiak pontrúgásai, szabadrúgásai is veszélytelenek voltak, sőt igazán nagy helyzetet sem tudtak kidolgozni, így igazságos eredmény született a találkozón.

Sima füredi vereség

A jó erőkből álló Tiszaújvároshoz látogatott a TVSE. Alig kezdődött el a meccs, máris a hazaiak kerültek előnybe, sőt a szünetig még növelni is tudták az előnyüket. A folytatásban próbálkoztak ugyan a több sebből vérző fürediek, de nem jártak sikerrel, ráadásul a hosszabbításban büntetőből újabb gólt kaptak, így háromgólos vereséget szenvedtek.

Eredmények:

Hidasnémeti VSC–TFC-Veteriner 0–1 (0–1)

Hidasnémeti, 100 néző. Vezette: Valu Tibor (Benkő Róbert, Szilágyi Zsolt)

TFC: BERTA– Szántó, HÉDER A., BENCZE Z., Gusztafik, Héder R. (Telinger, 83.) – Csúri D. (Balogh D., 60.), Héjjas, Baráth – Rimóczi (Perevuznik, 73.), Pataki. Edző: Török László.

Gólszerző: Bencze Z. (2)

Török László: – Természetesen nagyon örülünk a három pontnak. Korán szereztünk vezetést, amit sikerült is megtartanunk, és végre kapott gól nélkül sikerült lehoznunk egy mérkőzést. Nagyon nagy erőket mozgósított a második félidőben az ellenfél, viszont, ha a középpályás labdaszerzésekből hatékonyabbak vagyunk, és nem kapkodunk, lett volna lehetőségünk a gólszerzésre, de így jobbára csak a védekezéssel foglalkoztunk.

Jászberényi FC–SBTC 0–0

Jászberény, Városi Stadion, 300 néző. Vezette: Kátai Gábor (Punyi Gyula, Márkus Péter)

JFC: Bonica – László K. (Nagy Sz., 59.), Tóth O. (Szanyi, 23.), ARANYOS, Sárossy – ERDŐS, SZŐLLŐSI (Lakatos D., 59.), Koppermann, Palcsó (Muhari, 54.) – Asztalos, Szanku. Edző: Német Gyula.

Német Gyula: – Nem örülök, mert nem erre készültünk, de a futball ilyen. Újra előjöttek azok a hibák, hogy egy masszívan védekező ellenfelet nem tudunk feltörni, hiányzott a kvalitás, vagy egy jó egyéni megoldás. Ez ma kevés volt, hiába domináltunk, igazán helyzetet sem tudtunk kialakítani. Egy pozitívum van, hogy nem kaptunk gólt és nem kaptunk ki.

Tiszaújváros FC–Tiszafüredi VSE 3–0 (2–0)

Tiszaújvárosi Sportcentrum, 100 néző. Vezette: Sándor Csaba (Piskóczi Viktor, Gavalla-Kulcsár Judit)

TVSE: Somogyi – Háda, Fehér Zs., Kalóz (Tóth T., 46.), Völgyi – Mácsai (Nyiri L., 90.), Vincze, Barzsó – Tóth N., Szabó V., Barna V. (Illés P., 84.) Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Bartusz (1.), Gottfried (43.), Nagy D. (92. – tizenegyesből)

Dorcsák Zoltán: – Az első félidei, óriási egyéni hibáinkból gyakorlatilag megnyerte a mérkőzést az ellenfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában