FUTSAL

2021.11.04. 19:21

Hibátlan maradt a TiSE, ikszelt a Lurkó Focimánia

A három futsal­csa­pa­tunk­ból kettő lépett pályára a napokban – csak a Jászárokszállás nem –, a Tiszaföldvár három, míg a Lurkó Focimánia egy ponttal gazdagodott.

Varga Balázs

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Remek hazai bemutatkozás

A földvári gárda kimondott célja az NB II.-be jutás, amelyhez minél jobban kell teljesítenie a Csongrád megyei regionális bajnokságban. Ezt eddig abszolút hozza a TiSE, amely a rajton 8–1-re nyert, most pedig hazai pályán is bemutatkozott, és magabiztosan, három góllal verte lajosmizsei ellenfelét. S bár még nagyon a szezon elején járunk, de a Tiszaföldvárról elmondható, hogy vezeti a tabellát.

Legközelebb is hazai környezetben lép pályára a földvári együttes, amely hétfőn 19 órától majd az egypontos Mórahalmot fogadja.

Tiszaföldvár VSE–NNC Frogs Lajosmizse 3–0 (3–0)

Tiszaföldvár, Homoki Sportcsarnok, vezette: Aczél Tibor (Vincze Balázs, Szalai Szabolcs)

TiSE: Gerhát – Ficsor, Székely D., Hunya, Juhász Zs. Csere: Balanescu, Balla, Hevesi-Tóth, Szabó T., Benedek Zs., Szőke Á. Edző: Szántó Lajos

Gólszerzők: Ficsor (3.), Juhász Zs. (9.), Benedek Zs. (18.)

Az első döntetlen

A Lurkó Focimánia már a negyedik bajnoki mérkőzését játszotta le a Pest megyei regionális bajnokságban. A szolnoki gárda – mely ugyebár Szászberken játssza hazai találkozóit – szerzett vezetést a fővárosi Cageball Warriors ellen, ám a második félidőre már hátránnyal fordult. Azonban a folytatásban sikerült fordítani, és úgy nézett ki, a győzelem is összejön. Az utolsó percben viszont ismét betaláltak a vendégek, így az összecsapás döntetlennel zárult, azaz csak egy pont jutott a hazai együttesnek.

A tízcsapatos mezőnyben így négy ponttal a hatodik helyen áll a Focimánia, amely kedden (20.45), Gyálon a három eddigi találkozóján három pontot szerző Kelen SC vendége lesz.

Lurkó Focimánia FK–Cageball Warriors 4–4 (1–2)

Szászbereki Sportcsarnok, vezette: Kéri I. Zoltán (Lacz­kó Zoltán, Mohácsi István)

Focimánia: Ulviczki A. – Czi­czás, Szabó B., Szabó K., Nagy G. Csere: Szücs, Balogh Zs., Török, Choroumzadeh. Edző: Rácz Imre

Gólszerzők: Cziczás 3 (4., 21., 35.), Szabó K. (32.), ill. Guzy 2 (16., 40.), Polt (20.), Paár (22.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában