Futsal

2022.02.16. 07:00

A Földvár a negyediket verte, az Árokszállás az éllovastól kapott ki

A Tiszaföldvár újabb kiütéses győzelmet aratott, míg a Jászárokszállás nagy vereségbe szaladt bele a regionális fut­sal­bajnokságok aktuális fordulójában. 

Sebestyén János

A Jászárokszállás játékosa, Nagy Ferenc (jobbra) társaihoz hasonlóan nem bírt a vendégcsapat védőivel

Forrás: Pesti József

Gólparádé TiSE módra

A Csongrád megyei küzdelmekben a Tiszaföldvár legutóbbi, Hódmezővásárhely elleni 16–4-es győzelmét követően ezúttal hazai pályán brillírozott. A földvári gólzsák kiszakadásának elszenvedője a kecskeméti Dirner-Siland gárdája volt. 

A találkozó gyakorlatilag már az első félidőben eldőlt, mivel a Szántó-legénység hat gólt rámolt be, majd ezt a folytatásban überelve még hét gólt lőtt, a kecskemétiek erejéből pedig csak szépítésre futotta.A hazaiak legeredményesebb játékosa Polák Gergő volt négy találattal, míg Ficsor Richárd háromszor, Székely Dávid és Juhász Zsombor pedig kétszer rezegtette meg a hálót. A TiSE legközelebb jövőhét szerdán Szegeden vendégszerepel, ellenfele a Pázsit FC lesz.

Tiszaföldvári VSE–Dirner-Siland FC 13–1 (6–0)

Homoki Sportcsarnok, vezette: Mígh Tamás (Dobó Attila, Szalai Szabolcs)

TiSE: Gerhát – Ficsor, Szabó T., Székely D., Juhász. Csere: Benedek Zs., Sindel, Balla, Polák, Kiri, Szőke Á., Bozsó. Edző: Szántó Lajos.

Gólszerzők: Székely D. 2 (3., 19.), Ficsor 3 (11., 12., 18.), Polák 4 (15., 23., 38., 39.), Juhász 2 (26., 33.), Szabó T. (28.), Balla (30.), ill. Sándor T. (31.)

Egyoldalú meccs volt

A Heves megyei bajnokságban a Jászárokszállás legutóbb a Salgótarjánt verte meg 6–5-re, s győzelmével életben tartotta az ezüstéremért folyó harcot. A fontos siker után azonban ezúttal is kardinális összecsapás várt a jászságiakra, hiszen a már bajnok balassagyarmati Talent 2019 SE látogatott hozzájuk. A mérkőzés a vártnál simább vendéggyőzelmet hozott, és bár az első félidőben még csak két góllal lépett el a listavezető, a folytatásban már egyértelművé vált, miért is lettek ők az idei kiírás győztesei. Az Árokszállás március 14-én Eger ellen lép utoljára pályára, míg a Salgótarján a Mátrai SE ellen kétszer bizonyíthat.

Jászárokszállási VSE–Talent 2019 SE 0–7 (0–2)

Gyöngyös, Városi Sportcsarnok, vezette: Kocsis József (Forgó Zsolt, Koren Tibor)

JVSE: Szabó Tibor – Seres, Váradi, Nagy F., Szabó Tamás. Csere: Kóczián, Kaszab, Szőke Z. Edző: Kis Gábor.

Gólszerzők: Mátyás P. 2 (2., 40.), Lavkó 2 (2., 25.), Kántor (34.), Brezovszki (39.), Mindszenty (40.).

Heves megyei futsal bajnokság állása:

Csongrád megyei futsal bajnokság állása:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában