Teremfoci

2022.03.11. 08:23

Taroltak a Tiszaparti kollégium focistái

A Szolnok Városi Tehetséggondozó Szakkollégium teremfoci bajnokságot szervezett körmérkőzéses rendszerben, amelyre három tagintézményéből neveztek csapatok. 

Csirke József

Forrás: Csirke József

Izgalmas, fordulatos mérkőzések váltották egymást, ilyen volt a Bán úti és a Gyermekváros utcai csapatok összecsapása is. A mérkőzést az utóbbiak nagy küzdelemben 7–6-ra megnyerték. Ez volt az „amatőrök” csatája, mivel a Tiszaparti tagintézményben laknak a városban sportoló középiskolások, így a Szolnoki MÁV FC utánpótlásában játszó „profi” focisták is. Őket senki sem tudta megszorítani, ugyanis a Bán útiakat 5–2-re, míg a Gyermekváros utcai gárdát 8–2-re győzték le.

A díjkiosztón a Tiszaparti csapat aranyérmet és kupát, a Gyermekváros utcai ezüstérmet, míg a Bán úti csapat bronzérmet vehetett át. A torna gólkirálya Dudok Tamás (Tiszaparti tagintézmény), a legjobb kapus Bánhegyi Zsolt (Tiszaparti tagintézmény) lett. A torna legjobb mezőnyjátékosa címet Lakatos László (Gyermekváros utcai tagintézmény) érdemelte ki. Mozsár Gergő játékvezető határozott közreműködése és Dankó István kollégiumi nevelőtanár szervező munkája férfias küzdelmekben bővelkedő, az összkollégiumi összetartást erősítő, sikeres rendezvényt eredményezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában