Labdarúgás - Megye III.

2022.05.27. 06:54

A bronzéremről dönthet a rangadó

A 26. fordulót rendezik a hétvégén a megyei harmadosztályban, amely papíron az utolsó lenne, de a bajnokság csak jövő héten ér véget az elhalasztott 17. kör miatt.

Varga Balázs

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Viszont a bronzérem sorsa már most vasárnap eldőlhet, mivel a negyedik helyezett Szolnok Fanatic a harmadik helyen álló Jászalsószentgyörgyöt fogadja, s ha nyer, két pontra feljön, de a döntetlennel vagy a vereséggel elszáll az esélye. Szintén kemény meccs vár a Nagyivánra, amely a Besenyszög ellen biztosíthatja be a második helyét, míg az éllovas Jászjákóhalma a Tiszasast fogadja, s már a döntetlen is biztosan aranyérmet ér. Igaz, minden bizonnyal már akkor is bajnok lesz a listavezető, ha több pontot már nem szerez, hiszen sokkal jobb a gólkülönbsége, mint a második helyezettnek. 

A Tiszaszőlős és a Cibakháza nem játssza le az egymás elleni mérkőzését, mivel a vendégek jelezték, nem állnak ki – így a hazaiak már meg is kapták a három pontot. Pályára lép viszont két alsóházi csapat egymás ellen, a Bánhalma és a Rebelog, míg Zagyvarékasra a Kőtelek, Kétpóra pedig a Berekfürdő utazik.

Párosítások:

Vasárnap: Szolnok Fanatic–Jászalsószentgyörgy (Tószeg), Jászjákóhalma–Tiszasas, Kétpó–Berekfürdő, Nagyiván–Besenyszög, Bánhalma–Rebelog, Zagyvarékas–Kőtelek, 17.00

A megyei III. osztály állása:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában