Röplabda

2022.10.29. 07:00

Jó helyen állt meg a szolnoki hullámvasút

Megszerezte szezonbeli első bajnoki győzelmét a Szolnoki RK. A megyeszékhely férficsapata a Gammát fogadta az NB I. negyedik fordulójában. A tét nem volt kicsi: a találkozó előtt ez a csapat állt nyeretlenül, így a Szolnok előtt komoly esély kínálkozott begyűjteni első pontjaikat a 2022–2023-as idényben.

R. R.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az első játszmában többnyire a Gamma vezetett, ám a szolnokiak a lehető legjobbkor, a végén vették át a vezetést. A következő szettet simán vitte a Gamma, a harmadikat hasonló arányban a Szolnok. Utóbbiak a negyedik játszmát is megnyerték, győzelmükkel pedig meg is előzték a Gammát a pontvadászatban. 

Szolnoki RK–Gamma 3:1 (23, –17, 15, 22)

Szolnok, 50 néző, vezette: Bibók F., Filibér T. 

Szolnok: Reiner, Acsai, Fenyvesi, Bibó, Guzmics, Oláh R. Csere: Földes, Dalkó, Timár, Csók. Edző: Gulyás Ferenc 

Gulyás Ferenc: – Mintha hullámvasúton ültem volna: az egyik szettben szárnyaltunk, kevés hibával játszottunk, a másik pillanatban mintha két hete nem edzettünk volna. Szerencsére a mérkőzés nagy részében jól nyitottunk, így védekezésben fel tudtunk készülni az ellenfél játékára. Fontos volt a győzelem számunkra, kell a fiatal csapatnak az önbizalom.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában