Labdarúgás

2023.01.05. 06:55

„Először rendbe kell tennünk magunkat”

A bajnokság felénél ötödik helyen áll a Tiszagyenda együttese a megye II.-ben. Boros Tibor, a csapat edzője viszont nem mondott még le a bajnoki címről, hiszen csak két pont választja el a csapatot az éllovas Lurkó Focimániától.

Kovács Levente

A dobogóért küzd tavasszal a Tiszagyenda

Fotó: Pesti József

– Az előző idényben jól zártuk a tavaszt, 15 meccsből 12-t megnyertünk, így reális célnak gondoltuk a dobogós helyet – kezdte gondolatait Boros Tibor. 

Hozzátette, elégedett a csapattal, viszont bosszantja az utolsó mérkőzés, amelyen könnyelmű játékuk miatt vereséget szenvedtek a Kunmadarastól, ezzel pedig lecsúsztak az őszi bajnoki címről. Az edző szerint azonban addig nem is lehet álmodozni, amíg nem sikerül megoldani a gondokat. – Van még esélyünk a dobogós helyekre, ehhez először rendbe kell tennünk magunkat. Pár játékosnál hozzáállásbeli problémát fedeztem fel, ha ezt ki tudjuk küszöbölni, akkor szép tavasz elé nézhetünk – mondta Boros Tibor. 

A Tiszagyenda őszi eredményei: 

Jászjákóhalma – Tiszagyenda 1–1, Tiszagyenda – Jászapáti 3–0, Tiszajenő – Tiszagyenda 0–2, Tiszagyenda – Abádszalók 3–1, Tiszaszentimre – Tiszagyenda 1–0, Tiszagyenda – Fegyvernek 3–1, Tiszaföldvár II.–Tiszagyenda 1–1, Tiszagyenda – Túrkeve 8–3, Lurkó Focimánia – Tiszagyenda 3–2, Tiszagyenda – Jászboldogháza 7–1, Tiszagyenda – Kunmadaras 1–2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában