Autósport

2023.02.19. 13:34

Szujó Zoltán: Sportbírók nélkül nincs autóverseny sem

Szombat délután tartotta évindító értekezletét a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség a Magyar Sport Házában.

Szoljon.hu

Szujó Zoltán az MNASZ elnöke

Fotó: Kovács Nóra

A vármegyék sportbírói vettek részt az évindító értekezleten, melyet a 2022 év végén megtartott közgyűlésen az MNASZ elnökének választott Szujó Zoltán nyitott meg.

‒ Rendkívül fontos a sportbírók munkája, és amikor az autósport közösségéről beszélek, legalább annyira a sportbírókra is gondolok, mint magukra a versenyzőkre. Nem csak kampány ígéret volt, hogy a sportbírók helyzetét szeretnénk rendezni és jobban megbecsülni, hiszen nélkülük nem lehet semmilyen versenyt lebonyolítani. Ezt a jó közösséget szeretnénk tovább erősíteni és erre építeni a magyar autósport jövőjét. Nem lesz könnyű évünk és talán a következő két év sem lesz egyszerű, de pont az ilyen nehezebb időszakokban értékelődik fel a közösség ereje és nagyon jó látni, hogy ilyen sokan vagyunk, még díjazzuk is azokat, akik nagyon régóta vannak jelen bíróként ‒ mondta el Szujó Zoltán.

A tavalyi év értékelését követően a szövetség átadta a sportbíróként töltött évek szerinti okleveleket a bíróknak, majd az év sportbírói elismeréseket is.

Zárásul a 2023-as esztendő feladatai ismertették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában