Elismerés

2023.03.21. 13:16

A Szolnoki Sportcentrum szakemberét választották február utánpótlásedzőjének

Két szolnoki tréner is a hónap edzője díj várományosa volt, végül a vívók kadétválogatottjával remeklő szakember kapta az elismerést.

Rózsa Róbert

Galli Zsoltot választották 2023-ban február legjobb utánpótlásedzőjének

Fotó: Nagy Balázs

Ünnepélyes keretek között, a Magyar Sport Házában adták át A hónap utánpótlásedzője februári díját az alapító Magyar Edzők Társasága, valamint az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria képviselői. A kitüntető címet Galli Zsolt, a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola vívóedzője kapta – írta a magyaredzo.hu.

A tavaly alapított díjra három jelölt közül voksolhattak, Galli mellett egy másik szolnoki tréner, az atlétaedző Varga Ádám is jelölt volt.

A kuratórium döntése értelmében azért a Sportcentrum, egyben az utánpótlásválogatott edzője kapta az elismerést, mert a kadét vívók tallinni Európa-bajnokságán a Gachályi Gréta, Horváth Lotti, Nagy Blanka, Terhes Hanna összetételű, Galli Zsolt által irányított leány párbajtőrcsapat aranyérmet szerzett.

Az edzői szakmát 35 éve kezdő Galli Zsolt tavaly igazolt át Békéscsabáról Szolnokra, korábbi munkásságáról itt olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában