Labdarúgás

2023.03.31. 07:00

Összecsap az élmezőny: A bajnokság első öt helyezettje közül négy egymással találkozik a Megye I.-ben

A megyei I. osztály 22. fordulója több érdekes mérkőzést is tartogat. Két élcsapat, a Tiszaföldvár és a Törökszentmiklós találkozik egymással, de két, dobo­góért küzdő együttes is összecsap, a Mezőtúr és a Kisújszállás személyében. A nyeretlenek csatáján a KuTe a Kunhegyest látja vendégül.

Kovács Levente

Ősszel nem sikerült, most újra megpróbálják: Bába Tiborék (jobbra) megállítanák a Tiszaföldvárt

Forrás: MW Archív

Fotó: Pesti József

Szombat, 16.00

Tiszaföldvár–Törökszentmiklós

Dobogósok néznek farkasszemet egymással a hétvégén, ugyanis a második és bajnoki címért harcoló Tiszaföldvár a harmadik, de pozícióját megtartani kívánó Törökszentmiklóst fogadja. A két csapat formája az utolsó öt meccs alapján tökéletesen megegyezik, igaz, míg a TiSE a Martfűvel ikszelt, addig a Miklós a kiesés elől menekülő Szajollal. A hazaiak oldaláról is lesznek hiányzók, agyrázkódása után még lábadozik Rimóczi István, és Bódai Nándor játéka is kérdéses, míg a vendégeknél a sérültek mellett Poczai Ronald és Rab János eltiltás miatt nem bevethető. 

Mesterszemmel

Molnár Zoltán, a Tiszaföldvár vezetőedzője: – Nagy tisztelettel várjuk ellenfelünket szombaton. A Törökszentmiklós nem véletlen harmadik a tabellán és van versenyben a dobogóért. Erős csapatról van szó, ugyanakkor mi önbizalommal telve várjuk a szombati mérkőzést. Szeretnénk a saját játékunkra koncentrálni, a srácok kiválóan dolgoztak a héten, illetve az előző fordulóban is remekül teljesítettünk. Így nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Gergely Mátyás, a Törökszentmiklós vezetőedzője: – Az egyik legnehezebb mérkőzés vár ránk a szezonban a Tiszaföldvár otthonában. Kivá­ló erőkből áll a TiSE, remek játékosai vannak, és a Martfűvel együtt harcolnak a bajnoki címért. A mi gondjaink nemhogy csökkentek, még nőttek is, hiszen a sérültek mellett két új eltiltottunk is van. Igyekszünk a problémáinkat leküzdeni és minél jobb eredményt elérni szombaton.

További párosítások

Szombat: Szajol–Kenderes, Rákóczifalva–Cserkeszőlő, Mezőtúr–Kisújszállás, Jánoshida–Tószeg, 16.00. Vasárnap: KuTe–Kunhegyes, Jászfényszaru–Martfű, 16.00. Szabadnapos: Jászárokszállás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában