Futsal

2023.04.19. 16:22

Sikerrel zárta a szezont a Tehetség SE

Az idény utolsó, már tét nélküli meccsén is győzni tudtak a berényiek, ráadásul Ádám Réka révén nagy valószínűséggel a gólkirálynői címet is bezsebelik a jászságiak.

Kovács Levente

Szezonbeli utolsó meccsén is győzelmet ünnepelhetett a Tehetség SE

Forrás: MW Archív

Fotó: Pesti József

A Tehetség SE számára véget ért az idei szezon az NB II. Keleti csoportjában. A berényiek utolsó mérkőzésükre már tét nélkül léptek pályára, hiszen az már korábban kiderült, hogy Csörghe Tamás lányai ezüstéremmel zárják az idényt. Ennek ellenére az utolsó bajnoki meccsen az Újfehértó vendégeként is nyert a Tehetség 4–3-ra, így kilencmeccses győzelmi szériával zárta a szezont. A második hely mellett más elismerés is fűződik a jászságiakhoz, pontosabban Ádám Rékához, aki várhatóan a gólkirályi címet is begyűjti 39 találattal – amennyiben a jelenleg második, Vágó Anikó utolsó meccsén nem szerez 13 gólt.

Újfehértó–Tehetség SE 3–4 (1–1)

Újfehértó, Szegedi Károly Sport- és Szabadidőközpont, vezette: Takács Attila (Szikszai S., Nagy S.)

Tehetség: Farkas V. – Ádám R., Pintér P., Fülöp R., Fábián P. Csere: Hagymásy, Kollár, Molnár N. Edző: Csörghe Tamás

Gólszerzők: Kertész (14., 38.), Kovács K. (37.), ill. Fábián P. (16.), Ádám R. (30., 39.), Hagymásy (37.)

A Tiszaföldvár női futsal csapata számára is hátra van még egy mérkőzés a szezonból, pénteken a Levelek gárdáját fogadják a tiszazugiak, a találkozónak nagyobb tétje nincsen, ha pontot szerez a Földvár, akkor biztosan az utolsó előtti helyen zárja az idényt.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában