Jászkun Volán SC

2023.05.13. 11:30

A szolnoki volánosok végeztek az országos pontverseny élén

A versenyen a Jászkun Volán SC-t hat fiatal asztaliteniszező képviselte.

Mészáros Géza

A Jászkun Volán SC „nebulói a dobogó legmagassb fokára jutottak

Fotó: Beküldött fotó

A fővárosi Ormai-csarnok adott otthont a közelmúltban megrendezett „Nebuló” elnevezésű asztalitenisz-kupának, melyen a szolnoki Jászkun Volán SC versenyzőinek remeklése azt jelentette, hogy a klub jelentős előnnyel szerezte meg az első helyet az egyesületek közötti pontversenyben. A torna egyébiránt az U9-es és U10 országos bajnokság része volt.

A versenyen a Jászkun Volán SC-t hat fiatal asztaliteniszező képviselte. Az ország legjobb kilenc évesei között Holló Lizi, Balogh Zente és Koczka Hunor is bronzérmet szerzett, míg Salánki Barnabás és Farkas Péter a legjobb nyolc közé jutott ebben a korosztályban. Az U10-eseknél Hajdú Martin szintén ötödik helyen végzett. Balogh Zente a lány-fiú összevont villámtornán is remekelt, bronzérmet szerzett. A volános gyerekek különdíjakat is átvehettek: Koczka Hunor lett a legjobban küzdő sportoló, de Holló Lizit is díjazták.

Szöllősi Péterék tanítványai a technikai versenyek során is jeleskedtek. A legfontosabb ütésnek számító pörgetés terén a tíz éveseknél Hajdú Martin, míg az egy évvel fiatalabbaknál Holló Lizi és Balogh Zente ért el második helyezést, Farkas Péter pedig ügyességi futásban lett harmadik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában