Labdarúgás

2023.07.03. 10:00

Ismerős arc ül le Csillag Sándor helyére a Kisújszállás kispadján

Edzőváltás történt a megyei első osztályban szereplő Kisújszállásnál.

Kovács Levente

Csillag Sándor (kék pólóban) utolsó mérkőzésén megszerezte a bronzérmet csapatának a Megyei Kupában

Fotó: Pesti József

Csillag Sándor egy év után személyes okok miatt mondott le pozíciójáról. Csillag a kisújszállásiakkal a bajnokságban a negyedik helyen végzett, míg a Megyei Kupában a bronzérmet szerezte meg, és ezzel kivívta a Magyar Kupa főtáblára jutást is.

 

A helyére a szintén megyei élvonalbeli Kenderestől érkezik Újfalvi Erik, akinek ismerős lehet már a közeg, hiszen korábban – két turnusban –négy évig irányította a Kisújszállás felnőtt együttesét, ezt követően pedig négy évig irányította a kenderesieket.

Ifj. Majláth Antal, a klub szakosztályvezetőjének elmondása alapján azért esett a választás Újfalvira, mert egyrészt ismeri a kisújszállási együttest, másrészt pedig szakmailag is megfelelőnek látta a vezetés, hogy átvegye a csapat irányítását. 

Elkezdődtek a pályafelújítási munkálatok is Kisújszálláson, melyek várhatóan novemberben fejeződnek be. Egyelőre még kérdés, hol játssza őszi hazai meccseit a gárda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában