Lábtenisz

2023.08.29. 18:00

Tizedik alkalommal tisztelegnek a tengós előtt

Immáron tizedik alkalommal kerül sor szombaton a Balla Endre emléktornára, amely a fiatalon elhunyt lábteniszezőnek állít emléket. Az egykoron magyar bajnoki címet is szerzett játékosról elnevezett eseményre – beceneve miatt Gereblye Kupa néven emlegetik inkább tengós berkekben – idén Szolnok mellett az ország több pontjáról is érkeznek majd versenyzők.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az egyre népszerűbb rendezvénynek immár a Szolnoki Tenisz Klub ad otthont. A nevezéseket reggel kilenckor lehet leadni, a szervezők tizenkettő-tizennégy páros érkezésére számítanak. Idén több csapat is jelezte részvételi szándékát vármegyénk határán túlról, így a szolnoki tengósok mellett várhatóan Budapestről, Miskolcról és Vácról is érkeznek a sportágért rajongók. Többségben lesznek persze a helyiek kötődésű lábteniszezők, akik remélik azért, hogy idén sem szakad meg a hagyomány és Szolnokon marad a kupa, csakúgy, mint a korábbi években is.

Nagyszerű környezetben, várhatóan szép időben kerül sor a rendezvényre, amelyen a végén vacsorával is várják a résztvevőket, akiknek remélhetően többen is szurkolnak majd a helyszínen a nap folyamán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában