Darts

2023.09.21. 14:00

Jászkunsági kötődésű versenyigazgatót nevezett ki a Magyar Darts Szövetség

Bezzeg Nándor személyében jászkunsági illetőségű versenyigazgató felel szeptembertől a hazai dartszövetség versenyeinek lebonyolításáért, és a szakmai módszerek megalkotásáért.

Rózsa Róbert

Illusztráció

Fotó: AFP

A szolnoki születésű, jászsági kötődésű Bezzeg Nándort nevezték ki a Magyar Darts Szövetség frissen létrehozott versenyigazgatói posztjára – közölte a napokban hivatalos közösségi oldalán a sportszervezet. Mint írták, az új tisztséget szeptember 1-jétől tölti be Bezzeg, aki a tájékoztatás szerint hosszú egyeztetési folyamat végén vállalta a feladatot.

A közel harminc év tapasztalattal rendelkező korábbi játékos legfontosabb feladatának a szakmai metodika megteremtését, a szakmai irányelvek lefektetését tartja. Mindehhez szerinte szemléletváltásra van szükség.

Konkrét feladatait tekintve a versenyek levezetése, valamint az elnökség felé végzett szakmai koordináció és javaslattétel tartozik hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában