Sporttalálkozó

2023.09.02. 09:05

Továbbra is az élmezőnyben a szolnoki szívesek

Az elmúlt hétvégén az idei nyár egyik legforróbb három napján rendezték meg Dombóváron a Szív Egyesületek Országos Sporttalálkozóját, ahol a szolnoki Szív-és Érrendszeri Betegek Rehabilitációs Egyesületének csapata is részt vett. A mieink, akárcsak az elmúlt években, ezúttal is kitettek magukért, hiszen nem kevesebb, mint 12 arany-, 9 ezüst és 7 bronzérmet szereztek azon a seregszemlén, amelyen 12 egyesület 350 versenyzője indult.

Varga Csaba

A szolnoki Szív-és Érrendszeri Betegek Rehabilitációs Egyesületének csapata ismét szép eredményeket ért el a sporttalálkozón

Forrás: Tornásztársak Facebook-oldala

– Nagy lelkesedéssel indultunk és érmekkel és értékes helyezésekkel tértünk haza – mondta hírportálunknak, Soósné Csík Erzsébet a szolnoki egyesület elnöke.

 – A három napos eseményen előbb előadásokat hallgattunk meg a mozgás, a sport jótékony hatásáról, majd a következő nap a sportversenyek jegyében telt el. A mieink 14 sportágban, illetve kvízvetélkedőkön indultak és mindegyikben az élmezőnyben zártak, és 28 érmet könyvelhettek el. Az immár 6. alkalommal megrendezett eseményen a sport mellett kultúrműsorokon és zenés vacsoraesten is részt vettünk a szervező dombóváriak jóvoltából.

A szolnoki együttes (balra) a sorvetélkedőn
Forrás: Tornásztársak Facebook-oldala

A szolnoki csapat eredményei

Aranyérmesek: Nagy Dénes (400 m. síkfutás, 1200 m. gyorsgyaloglás), Soósné Csík Erzsébet (1200 m. gyors gyaloglás), Kovács Gusztáv (úszás, három számban), Vecseri Attila (úszás, három számban), Kovács Imre úszás, egy számban), Füzessy Gyula (úszás, 1 számban), kvízcsapat II. 

Ezüstérmesek: Aknai Csaba (úszás, egy számban), Konyhásné Farkas Sára (1200 m. gyorsgyaloglás), Szekeres Bálint (400 m. síkfutás), Vecseri Attila (1200 m. gyorsgyaloglás), Kozák Antal (asztalitenisz), Rajta István (darts), Szegény István (sakk), Szekeres Sándor (horgászat), kispályás labdarúgócsapat.

Bronzérmesek: Acsai Klára (úszás, egy számban), Szekeresné Pinczés Erzsébet (úszás, egy számban), Szekeresné Pinczés Erzsébet (1200 m. gyorsgyaloglás), Kovács Imre (úszás, egy számban), Csortos Antal (úszás egy számban), Farády Kálmánné (kosárlabda, büntetődobás), kvízcsapat I.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában