Szolnok

2023.10.18. 12:00

A Kővári Tamás-díjra tehetnek javaslatot a városlakók

Sportszakemberek jelölését várja az elkövetkezendő hetekben a Szolnok Város Jövője Közalapítvány Kuratóriuma. A Kővári Tamás-díjra október végéig jelölheti az arra méltónak vélt személyeket a lakosság.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Október végéig várják edzők, testnevelők, szakkörvezetők, sportújságírók jelölését a Kővári Tamás-díjra – hívta fel a figyelmet közleményében a polgármesteri hivatal. Mint írják, a Kővári Tamás Alapítvány az Egészséges Életért kezdeményezésének megfelelően a Szolnok Város Jövője Közalapítvány képviseli a továbbiakban a Kővári Tamás-díj adományozásának eredeti szándékát. A díjazás célja a helyi sportélet és az egészséges életmód népszerűsítése, illetve a szolnoki fiatalság egészséges életvitelre nevelése terén kiemelkedő eredményeket elért személyek iránti tisztelet kifejezése. 

A díjazott személyére tett javaslatnak tartalmaznia kell a méltónak tartott személy nevét, címét, valamint az elismerni kívánt tevékenység ismertetését. A javaslatot október 31-ig kell a Szolnok Város Jövője Közalapítvány Kuratóriumához eljuttatni (5000 Szolnok, Kossuth tér 9.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában