Labdarúgás

2023.11.18. 10:00

Újult erővel okozna meglepetést a Tiszafüred

Múlt héten elmaradt a Tiszafüred találkozója a DVSC második csapatával szemben, így mondhatni volt idejük kipihenni a fáradalmakat a játékosoknak. Dorcsák Zoltánék jelenlegi ellenfele viszont a tabella ötödik helyén álló, és remek formában lévő Tiszaújváros lesz, amely legutóbbi négy mérkőzéséből hármat is megnyert.

Jegesi László

A kék mezes füredieknek stabil védekezésre lesz szükségük a Tiszaújváros ellen is

Fotó: Pesti József

NB III. Észak-Keleti csoport, 16. forduló

Szombat, 13.00

FC Tiszaújváros–Facultas-Tiszafüredi VSE

A múlt hétvégén a pálya alkalmatlansága miatt elhalasztották a Tiszafüred DVSC II. elleni idegenbeli mérkőzését, az elmaradt terhelést tréningekkel igyekezett pótolni Dorcsák Zoltán gárdája.
Közben kiderült: kettejük találkozójára jövő szerdán kerül sor, ám a pályaválasztói jog felcserélése miatt saját otthonában fogadja a kis „Lokit” a Tiszafüred.

Az utolsó előtti helyen tengődő együttest a formahanyatlás mellett sérülések is sújtják, több kulcsember az előrehozott tavaszi fordulóban sem áll rendelkezésre. A támadó Kalmár Ferenc csak jövőre kezdheti el az edzéseket, Engel Alex és Elek Ádám játékára van remény, Dankó Nándor eltiltása viszont érvényben maradt erre a meccsre. A Tiszaújváros utóbbi négy találkozójából hármat megnyert, egyet pedig döntetlenre adott, vagyis jó formában fogadja a vendégeket.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában