Labdarúgás

2024.01.28. 19:00

Két meccset is nyert a Jászfényszaru

Ismét edzőmeccseken léptek pályára vármegyei csapataink szombaton.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Egyre közeledik a tavaszi szezon nyitánya, vármegyei csapatainknál pedig már javában zajlik a felkészülési időszak. Ennek részeként edzőmérkőzéseket játszanak az együttesek, szombaton pedig több gárdánk is pályára lépett.

A Jászfényszaru például szombaton két mérkőzést is játszott, Kemecsi László csapata pedig mindkettőt meg is nyerte. Győzött a Mezőtúr a Kisújszállás ellen, a Tiszaszentimre a Poroszlót, az Újszász pedig a Jászboldogházát múlta felül. A vármegye II.-es Besenyszög sikert aratott a Kenderessel szemben, a Tiszagyenda pedig a szomszédos Kunhegyes ellen tudott nyerni. 

Eredmények:

Tiszaszentimre–Poroszló 9–1, Újszász–Jászboldogháza 6–1, Tiszakécske U19–Lurkó Focimánia 1–1, Lőrinci–Jászfényszaru 0–3, Mezőtúr–Kisújszállás 5–2, Kenderes–Besenyszög 2–5, Jászberény–Nagykáta 1–5, Tura–Jászfényszaru 2–4, Jászárokszállás–Energia SC Gyöngyös 1–7, Gyula–Tiszaföldvár 6–2, Abádszalók–Egyek 3–5, Tiszagyenda–Kunhegyes 6–2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában