Labdarúgás

2024.02.21. 07:30

Két emléktornán is a dobogón zárt a Jászfényszaru

Három helyszínen összesen négy csoportban mérkőztek meg ezúttal a nyolc és a tíz évesek a hét végi emléktornákon. Előbbiek Szolnokon, utóbbiak Rákóczifalván csaptak össze, mindkét helyszínen külön-külön díjazták csoportok szerint a résztvevő csapatokat és azok játékosait.

Jegesi László

Első helyen végzett az U10-es korosztályban a Jászfényszaru csapata

Fotó: Jászfényszaru VSE/ Facebook

 XXI. Kolláth Béla emléktorna, Szolnok, U8

Széchenyi István Gimnázium, A-B csoport: A nyolc csapat legrangosabb képviselője az MTK Budapest volt, amely két együttessel is nevezett a tornára. Kiemelkedett a mezőnyből a fővárosi egyesület kék és fehér csapata, amelyek végül egymás ellen vívták a döntőt.

Végeredmény: 1. MTK (kék), 2. MTK (fehér), 3. Jászfényszaru VSE, 4. Hírös-ÉP (Kecskemét), 5. HOFS Debrecen, 6. Hódmezővásárhelyi FC, 7. Szolnoki MÁV, 8. Eger SE.

Különdíjak:

Legjobb játékos: Budavári Álmos (MTK kék)

Gólkirály: Kiss-Máté Norman (MTK fehér)

Legjobb kapus: Barna János Nikolasz (Jászfényszaru)

Szent-Györgyi Albert Általános Iskola, C-D csoport: Itt az Orosháza és az UFC Kecskemét gárdái emelkedtek ki a mezőnyből a csoportmeccsek alapján, de végül előbbi a másik elődöntőt nyerő Abonyi KID FC-vel találkozott a fináléban, amelyen végül minimális különbségű győzelmet aratott.

Végeredmény: 1. Orosházi MTK, 2. Abonyi KID FC, 3. UFC Kecskemét, 4. Szentesi Kinizsi, 5. Budafoki LC, 6. Lurkó Focimánia, 7. Törökszentmiklósi FC, 8. Szanda FS.

Legjobb játékos: Kiss Zoltán (Orosháza)

Legjobb kapus: Keresztúri Áron (Abony)

Gólkirály: Sándor Ede (UFC Kecskemét)

Legjobb hazai játékos: Varga Zsombor (Szanda FS)

III. Czirnák László emléktorna, Rákóczifalva U10

A tízévesek tornáján a tizenegy résztvevő együttest szétválasztották, ötöt délelőttre, hat csapatot pedig délutánra osztottak be. Előbbiek megméretésén a hazaiak veretlenül végeztek az első helyen, míg a nap második részében szereplők nagy csatában döntötték el végső sorrendet. A körbeverésből végül pedig Jászfényszaru jött ki a legjobban.

Végeredmény, délelőtti program: 1. Szanda FS, 2. UFC Kecskemét, 3. Törökszentmiklósi FC, 4. Karcagi SE, 5. UFC Békéscsaba.

Különdíjak:

Gólkirály: Lengyel Balázs (UFC Kecskemét)

Legjobb játékos: Tarsoly Marcell (Törökszentmiklós)

Legjobb kapus: Ács Zsombor (Karcag)

Legjobb hazai játékos: Kovács Levente (Szanda FS)

Végeredmény, délutáni program: 1. Jászfényszaru, 2. Szentesi Kinizsi, 3. Szolnoki MÁV, 4. Békéscsabai Előre, 5. Hódmezővásárhelyi FC, 6. Jászberényi FC.

Különdíjak: 

Gólkirály: Nagy Milos (Jászfényszaru)

Legjobb játékos: Kiss Ádám (Szentes)

Legjobb kapus: Molnár Miklós (Békéscsaba)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában