Röplabda

2024.02.27. 18:00

Pont nélkül maradtak a szolnokiak a fővárosban

Nem úgy alakul eddig a rájátszási széria, ahogy azt a szolnoki lányok elképzelnék. Ugyan jól indítottak a bajnokságban, viszont azóta két vereséget tudhatnak maguk mögött.

Molnár Kamilla

A női felső ház rájátszás sorozata is folyamatban van, lányaink számára viszont nehezen indult a playoff. A szolnoki csapat a Károli Gáspár Református Egyetem együttesével csapott össze, amelyet csak az első szettig tudtak kordában tartani, végül az fővárosi együttes aratott sikert (1:3). 

Újabb vereség a lányoknál
Fotó: Facebook/ Női röplabda

A Jászberényi VT csapatának viszont kedvezően alakul eddig a rájátszás, a legutóbbi összecsapását is megnyerte, ahol ellenfelük a szombathelyiek voltak; a két csapat az egész mérkőzés alatt szorongatta egymást, de végül a berényiek győzedelmeskedtek (3:1). 

A női alsó házi csapatunk is jól tartja magát a bajnokságban. A Jászsági RK a szombati megméretésen a Salgótarjánnal csapott össze és győzött is, méghozzá óriási fölénnyel. Mindhárom szettben magabiztos győzelmet aratott, így 3:0-ra megverte az SBTC csapatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában