Atlétika

2024.03.20. 12:36

A szolnoki atléták az utánpótlás-bajnokságról is érmekkel tértek haza

A Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola és a Szolnoki MÁV-SE utánpótláskorú atlétái is megmérették magukat a Téli Dobó Magyar Bajnokságon Budapesten.

Kiss Ádám

A két egyesület ezúttal az U20, U18 és U16 korosztályokba nevezett szolnoki atlétákat.

szolnoki atléták, Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola, Szolnoki MÁV-SE
Farkas Emese (balra) ezüstérmet szerzett diszkoszvetésben a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola színeiben a Téli Dobó Magyar Bajnokság U18-as korosztályában
Forrás: Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola / Facebook

Női diszkoszvetésben az U18-as korosztályban Farkas Emese ezüstéremmel tért haza, az U16-os fiú gerelyhajításban pedig Mészáros Péter bronzérmet szerzett. Ugyanebben a számban Vereczkei Csongor ötödik, Kulin Flórián kilencedik, Andrékó Martin pedig huszonegyedik lett. 

A női diszkoszvetésben Báthori Virág képviselte a Szolnoki MÁV-SE-t, aki az U20-as korosztályban a negyedik helyet szerezte meg. Szintén ezzel a helyezéssel zárta a tornát a MÁV-os Sánta Anasztázia az U20-asok gerelyhajítás számában.

Forgács Sára az U16-os leányok gerelyhajító versenyén a hatodik lett, a fiú diszkoszvetés U16-os korosztályában pedig két versenyző indult, Mészáros Péter a kilencedik, Andrékó Martin pedig a huszonegyedik helyen zárta a tornát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában