Jégkorong

2024.04.10. 19:00

A Lehel HC vereséggel kezdte a döntőt

Az Andersen Liga bajnoki címéért folyó párharcának első mérkőzésén idegenbeli vereséget szenvedett a Lehel HC a két szezonnal ezelőtt még első ligás Győrrel szemben (8–0), így összesítésben 1–0-s hátrányba került az egyik fél három győzeleméig tartó küzdelemben.

Kiss Ádám

Az első, valamint a záró felvonásban is csupán egy gól volt a differencia az alapszakaszt egyaránt ötven ponttal záró csapatok között, azonban a második harmadban hat gólt kapott a Lehel HC, így alakult ki a 8–0-s végeredmény.

Lehel HC, jégkorong, Andersen Liga, döntő
Ezúttal nem sikerült nyernie a Lehel HC-nak, a Győr fektette a kék mezeseket két vállra az Andersen Liga döntőjének első mérkőzésén
Fotó: Pesti József

Rusznyák Szilárd, vezetőedző: – Az első játékrészben még jól kontrolláltuk a védekező harmadunkat, de a második etapban kezdtek előjönni a fáradás jelei. Szétesett a játékunk, és az ellenfelünk kíméletlenül kihasználta hibáinkat. Ez a győri csapat egy teljesen más kávéház, ha sikeres akarsz lenni ellenük, nagyon fegyelmezetten kell játszani.

A következő összecsapásra pénteken 18 órakor kerül sor Jászberényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában