Futsal

2024.04.09. 19:00

A hajrában vesztett pontokat a Tiszaföldvár SE

A második helyen álló Csengert fogadta az éllovas Tiszaföldvár SE az NB II. Keleti csoportjának felsőházi rájátszásában.

Kovács Levente

A Tiszaföldvár SE magabiztos, nyolcpontos előnnyel vezeti jelenleg a bajnokságot, a hatodik fordulóban viszont egyik legnagyobb riválisát, a Csengert látta vendégül a Kunszentmártoni Sportcsarnokban.

Tiszaföldvár SE, futsal, NB II.
Hiába vezetett három góllal a Tiszaföldvár SE, nem tudott nyerni a Csenger ellen
Fotó: Facebook.com / TiSE

Tiszaföldvár SE–Csenger Futsal 5–5 (2–1)

TiSE: Gerhát – Sindel, Székely D., Balla, Hevesi-Tóth. Csere: Légrádi (kapus), Sipos M., Bozsó, Bódai, Szentmiklósi, Ficsor, Pintér V., Benedek Zs., Kasik. Edző: Bozsó László.

Gólszerzők: Hevesi-Tóth (8.), Bozsó (18.), Sindel (23., 28.), Kasik (24.), ill. Barcsay (4., 28.), Fejes (23.), Bakó (35.), Lengyel (40.).

Kiállítva: Balla (37.), ill. Szabolcsi (17.).

A mérkőzésen a szabolcsiak szereztek vezetést, azonban a szünetig Hevesi-Tóth Tamás és Bozsó László góljaival fordítottak a földváriak. A második játékrész elején már három góllal is ellépett a tiszazugi együttes, viszont egy nagy hajrával az utolsó percben egyenlített a Csenger, és kialakította az 5–5-ös végeredményt.

A Tiszaföldvár így előnyét nem tudta növelni a tabella élén, de továbbra is nyolc ponttal vezeti a bajnokságot négy fordulóval a vége előtt.

A NB II. Keleti csoport állása a felsőházban:

1. Tiszaföldvár 17 pont, 2. Csenger 9, 3. Kincsem Futsal 8, 4. Rubeola 7, 5. Airnergy 4 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában