RÖPLABDA

2018.03.18. 18:49

Óriási csata után alulmaradtak a berényi lányok

A Vasas szerezte meg a bronzérmet a női röplabda Magyar Kupában, miután a vasárnapi érdi helyosztón óriási, ötszettes csatában legyőzte a Jászberényt.

MTI

Érd, 2018. március 18. A jászberényi Bartók Bettina (j), valamint Hanna Bodovics és Durst Anna, Vasas Óbuda játékosai a nõi röplabda Magyar Kupa a 3. helyéért játszott mérkõzésen az Érd Arénában 2018. március 18-án. Vasas Óbuda-Jászberény VT 3-2. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI / Koszticsák Szilárd

A mérkőzés – melyen csak a negyedik játszma negyven perc hosszú volt – két óra nyolc percig tartott. A találkozó legeredményesebb játékosa az egyaránt 25-25 pontos, vasasos Mária Kostelanská és Verica Simic volt – közölte az MTI.

Eredmény a 3. helyért:

Vasas Óbuda – Jászberény VT 3–2 (-23, 15, 18, -31, 12)

A jászberényi Bartók Bettina (jobbra), valamint Hanna Bodovics és Durst Anna, Vasas Óbuda játékosai a nõi röplabda Magyar Kupa a 3. helyéért játszott mérkõzésen az Érd Arénában 2018. március 18-án. Vasas Óbuda-Jászberény VT 3-2.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában