Közélet

2013.06.29. 09:57

Felújítják a játszóteret, új szemeteseket helyeznek ki

– Az iskolai játszótér sajnos rossz állapotban van, megérett a felújításra, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani – fordult szerkesztőségünkhöz egy tiszasülyi olvasó.

B.B.

– Érdeklődni szeretnék, hogy várható korszerűsítés a közeljövőben? Ezen kívül lenne még egy másik észrevételem is. Örülnénk, ha több szemetes lenne a iskola és az óvoda környékén. Ennek hiányában sajnos ugyanis az utóbbi időben többen is eldobálták a hulladékot, így egyre szemetesebb a környék. Szemet szúr a sok eldobott papírzsebkendő, cigaretta. Várható, hogy kihelyeznek majd néhány kukát, hogy rendezett, tiszta közterületeken sétálhassunk gyermekeinkkel? – kérdezte.

A kérdést Pollák Tibor Istvánnak, Tiszasüly polgármesterének továbbítottuk.

– Örömmel tájékoztatom, hogy a játszótér felújítására beadott pályázatunk nyertes lett – újságolta a település vezetője.
– Már csak napok kérdése és elkezdődik a korszerűsítés. Hamarosan felújított, szép, biztonságos játszótéren játszhatnak majd az itt élő gyerekek. A másik kérdéssel kapcsolatban is pozitív választ tudok adni. A játszótér felújítását követően ugyanis új szemétgyűjtőket helyezünk majd ki a játszótér, az iskola és az óvoda környékére, ugyanis a korábbiak már tönkrementek. Szelektív hulladékgyűjtő található három is a településen – a piactéren, az élelmiszerüzletnél és az óvoda környékén –, többet nem tervezünk kihelyezni. Emellett azonban tisztában vagyunk azzal, hogy szükség van kisebb hulladékgyűjtőkre is – tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!