Semmi sem szent

2024.04.06. 20:05

Durva kegyeletsértés: megrongálták Kis Grófo édesapjának sírját a szolnoki temetőben

Fájdalmas és megdöbbentő látvány fogadta szombaton Kis Grófot édesapja sírjánál, a szolnoki temetőben. A 2020-ban elhunyt, szintén zenész Kozák László végső nyughelyét ismeretlen tettesek megrongálták. A kegyeletsértők valószínűleg értékek után kutattak, de nem jártak sikerrel. Az ismert énekes feljelentést tett a rendőrségen.

Molnár-Révész Erika

Így talált rá Kis Grófo édesapja szolnoki sírjára, az énekest nagyon feldúlta a látvány

Forrás: Kis Grófo Facebook-oldala

– Óriási fájdalom ért ma engem és családomat! – kezdte szívszorító posztját közösségi oldalán Kis Grófo, vagyis ifj. Kozák László énekes. Mint írta, szombaton a családja értesítette telefonon, hogy édesapja, Kozák László Grófo sírját megrongálták. 

Így talált rá Kis Grófo édesapja szolnoki sírjára, az énekest nagyon feldúlta a látvány 
Forrás: Kis Grófo Facebook-oldala

– A hír hallatán azonnal indultam Szolnokra, ahol megdöbbentő látvány fogodott. Édesapám sírhelyét felfeszítették, vélhetően értéktárgyak után kutatva. Nem tudom és nem akarom elhinni, hogy emberek hogyan tehetnek ilyet!? Nagyon fájó sebek szakadtak fel, remélem és bízom a nyomozóhatóságban, hogy kiderítik, kik követték el ezt a szörnyű bűncselekményt. Bízom az igazságszolgáltatásban, hogy meg fogják kapni méltó büntetésüket az elkövetők! – írta a kegyeletsértés miatt feldúlt énekes. Hozzátette, a feljelentést már megtette a rendőrségen. 

– Isten mindent lát és mindent hall...  – zárta sorait Kis Grófo.

Hírportálunk fotóriportere néhány hete járt Nagy Grófo sírjánál, akkor még ez a látvány fogadta a betérőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!