Befogadták, kivégezte őket

2024.01.17. 08:01

Földre nyomták és megbilincselték - videón a tószegi baltás gyilkos elfogása

Egy napon belül azonosították és elfogták a tószegi gyilkosság feltételezett elkövetőjét. Kiderült, hogy a férfi azokat ölte meg kegyetlenül, akik befogadták és segítettek rajta.

Rimóczi Ágnes

Elfogták a tószegi kettős emberölés gyanúsítottját

Forrás: A videóból kifotózott képkocka

Fotó: A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-Főkapitányság felvétele

Elfogták a tószegi kettős, baltás gyilkosság feltételezett elkövetőjét. Mint arról korábban beszámoltunk, holtan találtak egy férfit és egy nőt egy tószegi családi házban hétfőn este. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, közel egy napig helyszíneltek a Tiszavirág utcai kis házban, ahol feltételezhetően gyilkosság történt.

A férfi beismerő vallomást tett
Forrás: Police.hu

A településen futótűzként terjedt a gyilkosság híre, kedden délután pedig már szinte mindenki tudta is, hogy kik az áldozatok. A feltételezett elkövető személye is közbeszéd tárgya lett, s úgy tűnik, e tekintetben jól gondolkodtak a helyiek.

Lehet mondani ugyanis, hogy a segítőkészség lett a pár veszte. Ahogy korábban hírportálunkon is megírtuk, helybeliek arról beszéltek, hogy a pár befogadott egy rászoruló személyt, ő végezhetett velük. Állítólag a férfi áldozat korábban együtt dolgozott az elkövetővel, s amikor az rossz helyzetbe került, a férfi és párja lakhatást biztosított neki, befogadták a házukba. A „vendég” aztán megölte őket.

Hogy miért gyilkolhatta meg a jótevőit, az a helyiek szerint nagy kérdés, hiszen a pár szerény körülmények között élt, így haszonszerzésben nem igazán reménykedhetett. Most mindez kiderülhet, hiszen a rendőrök elfogták a férfit.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden este tájékoztatta hírportálunkat az elfogásról. Közleményük szerint a rendőrök egy napon belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt.

A településen futótűzként terjedt a gyilkosság híre
Forrás: Police.hu

– Egy tószegi családi házban holtan találtak egy férfit és egy nőt 2024. január 15-én kora este. A nyomozók nagy erőkkel kezdték meg az emberölés elkövetőjének azonosítását. A vármegyei rendőr-főkapitányság TISZA MEKTO egyenruhásai a Pest vármegyei Bugyi településen fogták el azt az 59 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével – olvasható a rendőrségi közleményben. 

A nyomozók kihallgatták a férfit, ő annak során beismerő vallomást tett. – A tettes elmondta, hogy a sértettek korábban befogadták, azonban néhány napja egy vitát követően végzett áldozataival. A nyomozó hatóság a gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezi letartóztatását – részletezték a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékesei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában