JÁSZBERÉNY

2018.10.29. 17:25

Minden korosztályhoz igyekeztek eljutni rendezvényeikkel

A Lehel-Film Színházban egy rémisztő hallo­ween partival véget ért az őszi művészeti hetek programsorozata. Az esemény ebben az évben is sok látogatót vonzott.

Illés Anita

A Slam Poetry Esten verseiket adták elő a résztvevők.

Fotó: Gémesi Balázs

Az elmúlt hetekben számos kulturális, szórakoztató rendezvényt szerveztek a város intézményei. Ilyen volt a Múzeumok Őszi Fesztiválja, a Magyar Festészet Napja, az európai Art Mozi Nap vagy az Országos Könyvtári Napok rendezvényei.

A szervezők minden korosztályt igyekeztek megszólítani. Olyan híres előadók is ellátogattak Jászberénybe, mint például dr. Papp Lajos szívsebész professzor, akinek „Az egészség megőrzése vagy a betegség gyógyítása” című előadása telt házas volt az ifjúsági házban.

A családi matiné és a hónap meséje program leginkább a kisgyermekes családok érdeklődését keltette fel. A verset kedvelő és alkotó fiatalok a Slam Poetry Esten bontakoztathatták ki kreativitásukat, tudásukat.

A Slam Poetry Esten verseiket adták elő a résztvevők.
Fotó: Gémesi Balázs

Szombaton volt a népszerű Táncdal Fesztivál énekverseny jászsági elődöntője, mely után Poór Péter és Rózsás Viktória fergeteges műsora szórakoztatta a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában