jászság

2018.11.06. 09:16

Több településen is tököltek a napokban

A térség több településén szerveztek a napokban Halloween-esteket, töklámpásversenyeket. Jásziványon a „Tökös Ivány” délutánon alkotó kedvű gyerekek és szülők közösen készítették el az ötletes töklámpásokat.

Illés Anita

Szerte a Jászságban készítettek töklámpásokat

Fotó: Illés Anita

A remekműveket a kopjafánál állították ki az alkotók. A családias hangulatú programon K. László Szilvia költő, meseíró tartott könyvbemutatót a gyerekeknek.

Egy másik településen, Jánoshidán, a faluházban szervezték meg a Halloween-estet. A résztvevők fáklyákkal vonultak a Sebestyén Albert térre, ahol mécseseket gyújtottak meg. A téren a Phlox Tűzzsonglőr Csoport látványos bemutatóját láthatták az érdeklődők, akik az attrakció után a Faluházban jelmez- és Halloween-tökversenyen vehettek részt.

Szerte a Jászságban készítettek töklámpásokat
Fotó: Illés Anita

Pusztamonostoron a kreatív szervezőcsapat „tök szellemes bulit” tartott, amelynek bevételéből egy mezítlábas ösvény létrehozását támogatják. Jászapátin idén immár tizennegyedik alkalommal hirdettek lámpás-, töklámpás- és madárijesztő-készítő versenyt. A pályamunkákat a körforgalom melletti téren állították ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában