Történelem vizsga

2020.05.06. 19:00

Problémamentesen zajlott az érettségi harmadik napja is Szolnokon

A történelemmel folytatódott a május 4-én, hétfőn megkezdődött írásbeli érettségi vizsgák sora a Szolnoki Szakképzési Centrum tagintézményeiben is.

E tárgyból összesen 631 tanuló mérettette meg magát. A 180 perces középszintű dolgozatot 590-en írták meg, a 240 percig tartó emelt szintű feladatokat pedig 41-en oldották meg – tájékoztatta hírportálunkat a Szolnoki Szakképzési Centrum.

Az érettségi harmadik napján sem merült fel semmilyen probléma a Szolnoki Szakképzési Centrum tagintézményeiben, a diákok és a felügyeletüket ellátó pedagógusok ezúttal is eleget tettek a koronavírus-járvány miatt meghozott speciális egészségügyi előírásoknak, szabályoknak.

Mint azt az intézmény korábban már jelezte, előzetesen, azaz az április 21-i határidőig hárman jelezték, hogy nem most, hanem ősszel kívánnak érettségizni és ez részükről valamennyi tantárgyra vonatkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában