Jászkunság

2020.07.06. 07:00

Ismét a képgalériákra kattintottak legtöbbet olvasóink

Karambolban életét vesztette egy nő Szolnokon, idén is átadták a Kálmándi-díjakat Szolnokon, lecsapott a vihar Karcagra – ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: Donka Ferenc

Életét vesztette egy 24 éves nő abban a közúti közlekedési balesetben, ami 2020. július 1-jén történt a 4-es számú főúton, Szolnok külterületén. A nő személygépkocsija áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol egy tehergépkocsival ütközött.

Fotó: Donka Ferenc

Semmelweis Ignác születésnapja az egészségügyi dolgozók ünnepe. Ez alkalomból hétfőn a Hetényi Géza Kórház épületében számos kitüntető címet és elismerést adtak át térségünk kiváló orvosainak, egészségügyi szakembereinek.

Fotó: Csabai István

Az Újszászi Parkerdő erdészháza előtti tisztáson rendezték meg az Újszászi Sportok Napja elnevezésű rendezvényt szombaton délelőtt. Cserba Bea fitneszprogramját kitartóan követte a fiatal és idősebb korosztály is.

Fotó: Kiss János

Csütörtök délután leplezték le a város első tisztiorvosának, dr. Elek Istvánnak állított emléktáblát ünnepélyes keretek között, így tisztelegve a 62 éve elhunyt tudós polihisztor emléke, munkássága előtt. A városháza dísztermében megtartott ünnepségen idén is átadták a kivételes szociális érzékenységéről ismert szolnoki orvosról elnevezett Kálmándi Mihály-díjat.

Fotó: Mészáros János

Péntek délután heves vihar csapott le Karcagra. A felgyülemlett víz teljesen megtelítette a város csapadékvíz elvezető rendszerét, így a víz nem tudott eltávozni, megállt a lakóházak udvaraiban, kertjeiben és rosszabb esetben a házakba is betört.

Fotó: Daróczi Erzsébet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában