Intézkedések

2020.08.25. 11:30

Megszaporodtak a lopások a szolnoki temetőben

A nyári időszakban gyakoriabbak lettek a virág- és koszorú-, illetve különféle ereklyelopások a Kőrösi úti temetőben – hívta fel hírportálunk olvasóinak figyelmét Dóra László.

Mészáros Géza

A városi cég, a Szollak Kft. temetőüzemeltetési részlegének vezetője elmondta, az év ezen időszakában hagyományosan megszaporodnak a temetői lopások, melyek visszaszorításának érdekében számos érdemi intézkedést hoz a társaság, valamint a lakosság figyelmét is felhívja a bűnelkövetők szokásaira.

Dóra László beszámolt a közelmúltban bevezetett óvintézkedésekről. Aszerint a temetőben – a rendőrséggel történt egyeztetések alapján – napközben is fokozott járőri szolgálatot tartanak. A rendőri jelenlét a létesítmény kapuinak bezárása után is fennmarad. Az üzemeltetési vezető kéri a temetőlátogatókat, hogy amennyiben lopást, rongálást tapasztalnak, észrevételeiket azonnal jelezzék a közelben tartózkodó temető- és járőrszolgálatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában