Megkérdeztük

2021.12.08. 15:51

Így vélekednek a Jászkunságban Márki-Zay rezsicsökkentést támadó kijelentéseiről

Kevesebb vizet, áramot és gázt kellene elhasználnia a magyaroknak – ezt még korábban nyilatkozta a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter. Kíváncsiak voltunk, mit gondolnak a baloldal miniszterelnök-jelöltjének kijelentéseiről megyénkben.

Szoljon.hu

Fotó: Nagy Balazs

Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje többször nyilatkozott már arról, hogy a rezsicsökkentés rossz megoldás és ehelyett szerinte az emberek fogyasszanak kevesebb vizet, villanyt és gázt, plusz üljenek át kisebb autóba.

„Micsoda ostobaság volt annak idején így rezsit csökkenteni! Lehet rezsit csökkenteni, hogyne lehetne: kevesebb vizet kell használni, kevesebb áramot kell használni, kevesebb gázt kell használni. Át kell térni megújulókra. Persze, lehet rezsit csökkenteni: le kell szigetelni a házakat” – mondta korábban Márki-Zay Péter, aki egy fórumon a rezsicsökkentés támogatóiról azt mondta, hogy sötétben tartott, trágyával etetett gombák.

Megkérdeztük, hogyan vélekedik erről az utca embere Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában