Jászkunság

2022.02.21. 11:30

Mutatjuk, mely cikkekre kattintottak a legtöbbet olvasóink múlt héten

Négy autó karambolozott a 442-es főúton, Szolnokon, vízből mentette ki a nőt a cibaki polgárőr – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Forrás: Mészáros János

Február 22-én átadják az M4-es autóút Jász-Nagykun-Szolnok megyében elkészült szakaszát. Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon az új pálya megyei szakasza fizetős-e, kell-e rá megyei matricát vásárolni, és ha igen, mely kilométerek között használhatják azt.

Négy személyautó karambolozott a 442-es főút 4-es kilométerénél, Szolnok belterületi szakaszán február 18-án délután. A balesethez riasztott szolnoki hivatásos tűzoltók két járművet áramtalanítottak. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Február 14-én reggel a Holt-Tisza helyi szakaszából mentett ki egy tiszaföldvári nőt Habara István, a Cibakházi Polgárőr Egyesület szolgálatvezetője. A szolgálatvezető az irodából azonnal a helyszínre sietett, vele tartott Tőgyi János közterület-felügyelő, aki egyébként polgárőrként is vállal szolgálatot.

Forrás: Beküldött fotó

Mit gondolnak, hány gyalogos-aluljáró épült a megyeszékhelyen? Gyorsan elárulom: kettő. Valahogy nem stimmel a szám? Bizony nem, mert az egyik, a város központjában eredeti funkcióját feladva, azóta vendéglátóipari egységnek ad helyet. A másik a vasútállomás átadása óta a vágányok balesetmentes megközelítését szolgálja.

Forrás: Levéltár

Szabó István feltűnést kelt a városban. Mindezt ő már jól kezeli, hiszen az évek során megannyi, nem hétköznapi veterán autóval tűnt fel Szolnok utcáin. A legújabb, tartósnak ígérkező barátság, de mondhatjuk akár szerelemnek is, egy Cadillac. A markáns autó kétség kívül „valami Amerikát” varázsol a megyeszékhelyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában